Kregting, Marc - Da Capo trilogieën.

Schrijver:
Titel: Da Capo trilogieën.
ISBN: 9789053337981
Taal: Nederlands
Uitgever: Prometheus Amsterdam
Bijzonderheden: 1999, 163pp, paperback.
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Marc Kregting levert in Da capo drie trilogieën - dus negen romans - voor de prijs van één roman. Bovendien heeft hij zich gerealiseerd dat het in de 24-uurs economie onverantwoord zou zijn lang te lezen. Hij dunde zij negen avonturen uit. Veel voorgeschiedenis of personele bezetting is er niet in Da capo. Tevens heeft Kregting door wat listige grammaticale ingrepen wetten van oorzaak en gevolg aan zijn laars gelapt en beperkte hij zich in zijn natuurbeschrijvingen. Wat overblijft is de niet te kortwieken liefde plus negen figuren die met een telegramachtige stijl falen in de wereld. Op de hem bekende toegankelijke wijze demonstreert Marc Kregting waar het met hen misloopt. Dat moet wel, want zelf hebben zij hier nauwelijks erg in. Het lijkt er soms zelfs op dat ze inwisselbaar zijn. Ook kan het zijn dat hun levensverhaal nog moet worden geschreven.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.