Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

S. Adler - Zwarte weduwen

Schrijver:
Titel: Zwarte weduwen
ISBN: 9789049999964
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: Zeer goede staat.
Prijs: € 11,80
Verzendkosten: € 1,45 (binnen Nederland)
Meer info:
Auteur: S. Adler

De 19-jarige Raisa ziet tot haar ontsteltenis op televisie dat haar twee zussen Medina en Hejda betrokken zijn bij het gijzeldrama in het muziektheater in Moskou. Meer dan de helft van de gijzelnemers die het theater dagenlang bezet hielden bestond uit zwaar gesluierde vrouwen - het Commando van de Zwarte Weduwen. De zussen van Raisa worden gedood tijdens de bestorming door Russische speciale eenheden.
Sinds de afschuwelijke aanslagen in het muziektheater in Moskou en op de school in Beslan staat de wereld voor een raadsel: wie zijn deze vrouwen die zichzelf doden te midden van zo groot mogelijke mensenmenigten? Sabine Adler probeert een antwoord op deze vraag te geven door het leven te beschrijven van de drie zussen Raisa, Medina en Hejda, die in Tsjetsjeni´┐Ż opgroeien tussen dood en leven, haat en liefde en wraak en gerechtigheid.
Sabine Adler ontmoette Raisa in haar moederland. Ze werd vastgehouden door Russische soldaten, die haar in bescherming namen tegen rekrutering door het Commando van de Zwarte Weduwen.
Sabine Adler (1963) is sinds vijf jaar correspondent voor de Duitse televisie en radio in Rusland. Ze reisde veelvuldig naar de Kaukasus om de oorlog in Tsjetsjeni´┐Ż te verslaan. Gedurende deze reizen leefde ze te midden van Tsjetjseense families en leerde zo hun dagelijks leven kennen.
Verder lezen

Per Boek Wijzer

Per Boek Wijzer uit Heerhugowaard

Logo Per Boek Wijzer

Nederland Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten binnen Nederland. Betaling kan via onze webshop.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

S. Adler - Zwarte weduwen