Gemma Venhuizen - Alle bessen kun je eten

Schrijver:
Titel: Alle bessen kun je eten
ISBN: 9789038896335
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: Op de kaft kan een prijssticker zitten.
Prijs: € 11,80
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:
Auteur: Gemma Venhuizen

�Een veelbelovende student� is ze. Zeggen haar vader, haar moeder en haar docenten. Wanneer ze voor een fotografieproject naar Spitsbergen vertrekt, wordt het tijd dat Jasmijn haar talent waarmaakt.

Met trots presenteren wij een nieuwe, jonge schrijver die het unieke talent bezit de lezer meteen vanaf de openingszin in haar greep te hebben � en niet meer los te laten. Oordeel zelf!

De eerste keer dat ik hem zag stond ik met een dubbelloops geweer in handen. Ik had net met bevroren vingers twintig kogels afgeschoten op de ijsbeer tegenover me. Negentien kogels waren in het niets verdwenen, ��n had de rechtervoorpoot geraakt.
Terwijl ik het resultaat bestudeerde, kwam hij naast me staan. Zijn kartonnen beer zag er heel wat doorzeefder uit dan de mijne. Hij lachte. Zei iets tegen me. Het zag eruit als �I love you too. ' �I love to shoot,' herhaalde hij toen ik mijn oorbeschermers af had. �Dat komt goed uit,' zei ik en liet mijn geweer zakken. �Als we worden aangevallen mag jij ons verdedigen. �

Verder lezen

Per Boek Wijzer

Per Boek Wijzer uit Heerhugowaard

Logo Per Boek Wijzer

Nederland Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten binnen Nederland. Betaling kan via onze webshop.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gemma Venhuizen - Alle bessen kun je eten