Kok, Dirk - Staphorst volgens Dirk Kok

Schrijver:
Titel: Staphorst volgens Dirk Kok
ISBN: 9789089102942
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij WBOOKS
Bijzonderheden: 2011, 105pp, Gebonden boek, mooi exemplaar, snel leverbaar
Prijs: € 5,85 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Fotoboek over de streekdracht van Staphorst van de autochtone Staphorster fotograaf Dirk Kok. Deze uitgave laat in een groot aantal kleurenfoto’s zien hoe de streekdracht in Staphorst sinds 1975 werd en wordt gedragen. Vanaf de jaren tachtig wordt de dracht door jonge vrouwen echter massaal afgelegd, terwijl er nog slechts enkele oudere mannen zijn die traditioneel gekleed gaan. De prachtige kleurenfoto’s geven desondanks toch een liefdevol en tevens indringend beeld van de Staphorsters en hun dracht. Vele close-ups en portretten worden afgewisseld door overzichtsfoto’s van de mensen en hun kleurige kleding, waarin vooral het blauw overheerst. Korte teksten geven bondige informatie over o.a. kledingtradities, kleurgebruik, kledingveilingen, stipwerk en sieraden. Ook het kleurgebruik in en rond de boerderijen evenals impressies van de moderne, niet meer in streekdracht geklede jeugd geven een meer afgerond beeld van het huidige Staphorst.
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.