Eriek Verpale - Alles in het klein

Schrijver:
Titel: Alles in het klein
ISBN: 9789041330383
Taal: Nederlands
Uitgever: Singel Pockets 5e druk 1997 9789041330383
Bijzonderheden: paperback 320pp in zeer goede staat
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Deze zes autobiografische verhalen en ruim 30 brieven spelen zich af in Vlaanderen vanaf de jaren '60 tot 1990. Hoofdmotieven zijn: het schrijverschap, het jodendom, meisjes en drank. Verpale vertelt levendig over zijn bohemien bestaan, van de hak op de tak springend, zonder dat dit gekunsteld aandoet. De verhalen gaan over zijn uit Litouwen afkomstige joodse grootmoeder, over de blinde Bella, de eerste sexuele ervaringen, vele liefdes, de studietijd in Gent, 'de laatste romanticus' (een vriend), en een Wit-Russische generaal in Klein Rusland te Zelzate (titelverhaal). De in 1989-1990 geschreven brieven bevatten herinneringen en verhalen en gaan deels over wat in de voorafgaande verhalen wordt verteld. Zo krijgt dit boek, dat soms een chaotische indruk maakt, toch meer constructie dan men verwachtte. Fascinerend, literair waardevol. Soepele stijl. Warm aanbevolen voor breed publiek. De auteur (1952) kreeg voor dit boek de NCR-prijs.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Eriek Verpale - Alles in het klein

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.