Crul, B.J.P. (red) - Pijn te lijf. Praktische medische gids ove

Schrijver:
Titel: Pijn te lijf. Praktische medische gids over pijnbestrijding
ISBN: 9789064075575
Taal: Nederlands
Uitgever: Reader's Digest 2000 9789064075575
Bijzonderheden: geb. hardcover 311pp. in zeer goede staat, afb. in kleur en zw/wit,
Prijs: € 7,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit is een uitvoerige, gedegen, verantwoord populair-wetenschappelijke, op het bevattelijkheidsniveau van Readers Digest geschreven tekst over alle facetten van het verschijnsel pijn. Het werk is oorspronkelijk Franstalig, geschreven door ruim vijftig verschillende auteurs; voor de Nederlandse editie tekende nog eens een half dozijn medewerkers. Waar dr. B.J.P. Crul, hoogleraar pijnbestrijding in Nijmegen, als adviseur wordt aangemerkt en het boek v´an harte aanbeveelt´, is het aannemelijk dat het van hoog gehalte is; deze verwachting wordt bewaarheid. Na een algemeen inleidend hoofdstuk (P´ijn begrijpen´) en een overzicht van wat men er zoal tegen kan doen, volgen speciele hoofdstukken waarin pijn in verschillende locaties letterlijk van top tot teen beschreven wordt. Tenslotte volgt nog eenP´raktische gids´ met register, pijnstillende middelen en nuttige adressen. De lay-out is aantrekkelijk; honderden tekeningen en foto's in kleur lichten de tekst functioneel toe.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Crul, B.J.P. (red) - Pijn te lijf. Praktische medische gids over pijnbestrijding

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.