O'Donnell, Patrick K. - De mannen van Pointe du Hoc. Het onverg

Schrijver:
Titel: De mannen van Pointe du Hoc. Het onvergetelijke verhaal van de Dog Company in de Tweede Wereldoorlog.
ISBN: 9789045315249
Taal: Nederlands
Uitgever: BBNC uitgevers, Amersfoort
Bijzonderheden: Paperback, 2013, 309 blz. Met foto's en 4 kaarten.
Prijs: € 14,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een van de indrukwekkendste wapenfeiten van de Amerikaanse strijdkrachten tijdens de landingen in Normandië op 6 juni 1944 was de aanval van de Dog Company van het 2e Rangerbataljon op het Duitse bunkercomplex van Pointe du Hoc. Onder een moordend vuur beklommen 255 mannen de steile rotsen van dit ruim 250 meter hoge kustgedeelte om een aantal zware kanonnen uit te schakelen, die een gevaar vormden voor de grootste amfibische aanval uit de geschiedenis. De overlevenden van deze Amerikaanse commando-eenheid namen vervolgens deel aan de veldtocht richting Nazi-Duitsland, waar ze tijdens de slag om het Hürtgenwald nogmaals hun faam bevestigden. Militair historicus Patrick K. O'Donnell beschrijft in dit boek de achtergronden van de mannen die destijds deze gevechtseenheid vormden. De intensieve training in de Verenigde Staten, de operationele inzet in Europa, de hevige gevechten en hoe het hun verging na het einde van de oorlog. Het boek is voorzien van zwart-witfoto's en enige overzichtskaarten.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

O'Donnell, Patrick K. - De mannen van Pointe du Hoc. Het onvergetelijke verhaal van de Dog Company in de Tweede Wereldoorlog.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.