Wiener & A.L. Snijders, L.H. - L.H. en A.L. en A.L. en L.H.

Schrijver:
Titel: L.H. en A.L. en A.L. en L.H.
Taal: Nederlands
Uitgever: Utrecht, Stichting De Roos, 2007
Bijzonderheden: 1e dr., 2 dln., karton, in papieren cassette, 120 en 48 p., 11 x 18 cm., 175 genumm. ex.
Prijs: € 220,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ingeleid door Wim Noordhoek en bezorgd door Huug Schipper. Het dikste deel bevat brieven van LHW aan ALS (geschreven tussen 16 februari 2000 en 13 maart 2006) het dunste 31 ZKV’s van ALS. Wim Noordhoek in de inleiding die op de cassette is afgedrukt: 'Zelden twee zo uiteenlopende karakters meegemaakt. Wiener, zo blijkt al snel, is altijd bezig iets recht te zetten. Snijders daarentegen vraagt zich steeds af of hij niet iemand of iets onrecht doet. Wiener is een polemist, van het soort dat elke polemiek zal verliezen bij een teveel aan gelijk.’ D.R. 167.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wiener & A.L. Snijders, L.H. - L.H. en A.L. en A.L. en L.H.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Hinderickx

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Hinderickx
  • Na uw bestelling ontvangen u en Hinderickx een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Hinderickx vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Hinderickx kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.