Toonder, Marten - Bommel en Tom Poes - Een collectie van ca. 35

Schrijver:
Titel: Bommel en Tom Poes - Een collectie van ca. 3500 afleveringen van de Tom Poes en Bommelstrips uit NRC / Friesch Dagbl.
Taal: Nederlands
Uitgever: NRC /Fr.D.
Bijzonderheden: deels ingeplakt, deels opgerold. Hoofdzakelijk 70-er en 80-er jaren materiaal. Alles netjes op volgorde bewaard. /18 Verhalen zijn netjes in plakboeken ingeplakt en mooi bewaard; 37 Verhalen zijn opgerold bewaard
Prijs: € 350,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: De verhalen die niet zijn ingeplakt, zijn netjes gesorteerd op rol bewaard. In de meeste gevallen compleet. Van de 12 nagekeken verhalen waren er 11 compleet.
Niet alles is nagekeken. 3500 is een schatting / 55 verhalen met minimaal 60 afleveringen per verhaal. Een unieke collectie!

Papyrus Oude Liefdes

Papyrus Oude Liefdes uit Deventer

De winkel Papyrus is gevestigd aan de Nieuwstraat 29 te Deventer. Verzending via PostNL. We vragen standaard betaling vooraf. Tel.nr.: 0570-612461. Mail: info@papyrusboeken.nl

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Toonder, Marten - Bommel en Tom Poes - Een collectie van ca. 3500 afleveringen van de Tom Poes en Bommelstrips uit NRC / Friesch Dagbl. Toonder, Marten - Bommel en Tom Poes - Een collectie van ca. 3500 afleveringen van de Tom Poes en Bommelstrips uit NRC / Friesch Dagbl. Toonder, Marten - Bommel en Tom Poes - Een collectie van ca. 3500 afleveringen van de Tom Poes en Bommelstrips uit NRC / Friesch Dagbl. Toonder, Marten - Bommel en Tom Poes - Een collectie van ca. 3500 afleveringen van de Tom Poes en Bommelstrips uit NRC / Friesch Dagbl. Toonder, Marten - Bommel en Tom Poes - Een collectie van ca. 3500 afleveringen van de Tom Poes en Bommelstrips uit NRC / Friesch Dagbl. Toonder, Marten - Bommel en Tom Poes - Een collectie van ca. 3500 afleveringen van de Tom Poes en Bommelstrips uit NRC / Friesch Dagbl. Toonder, Marten - Bommel en Tom Poes - Een collectie van ca. 3500 afleveringen van de Tom Poes en Bommelstrips uit NRC / Friesch Dagbl.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Papyrus Oude Liefdes

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Papyrus Oude Liefdes
  • Na uw bestelling ontvangen u en Papyrus Oude Liefdes een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Papyrus Oude Liefdes vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Papyrus Oude Liefdes kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.