Remi-Armand Collaris - RUP op maat - Derde herziene druk

Schrijver:
Titel: RUP op maat - Derde herziene druk
ISBN: 9789012581967
Taal: Nederlands
Uitgever: Academic Service 3e herziene druk 2e oplage 2012 9789012581967
Bijzonderheden: geb. hardcover 238pp. als nieuw
Prijs: € 18,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit boek gaat het over IT-opdrachten (informatietechnologie). RUP staat voor Rational Unified Process, een systeemontwikkelingsmethodiek. Binnen deze methodiek wordt de klemtoon gelegd op risico's en software-architectuur. Besproken worden onder andere het ontwikkelproces, de management-aanpak, de ontwikkelmethode en activiteiten binnen het kader van opdrachtgevers, beheer, rapportage, testontwerp etc. Het boek leest als een 'van stap tot stap-handleiding' met veel overzichten en schema's. Een uitgebreide woordenlijst is toegevoegd. Het boek is weliswaar overzichtelijk, maar is duidelijk gericht op de vakgroep binnen IT. De tekst bevat zeer veel (technisch) vakjargon en is zonder grondige ICT-kennis niet te doorgronden. Voor de doelgroep kan de methodiek een interessante aanvulling zijn op de aanwezige kennis en dit boek moet dan ook worden beschouwd als een studie/vakboek voor specialisten. Geen register, uitgebreide inhoudsopgave. Geheel herziene en geactualiseerde druk.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Remi-Armand Collaris - RUP op maat - Derde herziene druk

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.