Daniken, Erich von - Zijn wij godenkinderen ?

Schrijver:
Titel: Zijn wij godenkinderen ?
ISBN: 9789021837956
Uitgever: Sijthoff
Bijzonderheden: 1988 1e druk / gebonden met SO / 287 pag. / 625 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Zijn alle mensen door een bemanning van onbekende 'goden' geprogrammeerd? Dragen wij vreemde, onaardse genen in ons?
Von Daniken reist naar Jemen om de sporen te onderzoeken die koning Salomo en de koningin van Sheba nalieten in Arabische en Ethiopische legenden. Hij vond de resten van oude bouwwerken die de strekking van de legenden bewijzen. Salomo moet over een techniek hebben beschikt die hem in stat stelde snel te reizen. Hoe kwam hij aan deze techniek? Von Daniken neemt om dit te onderzoeken de familie lijn naar Abraham en de aartsvaders onder de loep.

Recensie(s)
De auteur blijft ook in dit boek zijn formule getrouw; de man, die de vraag opwierp of goden kosmonauten waren, stelt ook in dit boek vast, dat de mensheid in een ver verleden te maken moet hebben gehad met levende wezens, die niet van deze aarde zijn. De schrijver gaat zoals gebruikelijk zeer commercieel te werk, hij heeft een ontegenzeggelijk plezierige verteltrant en het vermogen met de zorgvuldigheid, die een apotheker niet zou misstaan, zin en onzin, zijn eigen fictie met wetenschappelijke non-fictie van gevestigde namen te mengen. Centraal in dit boek staan koning Salomo, die wel eens een andere Salomo zou kunnen zijn en de stad Jeruzalem, die wel eens elders gelegen zou kunnen hebben dan wij nu denken.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Daniken, Erich von - Zijn wij godenkinderen ? Daniken, Erich von - Zijn wij godenkinderen ? Daniken, Erich von - Zijn wij godenkinderen ?

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.