Daniken, Erich von - De odyssee van de goden

Schrijver:
Titel: De odyssee van de goden
ISBN: 9789020206944
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh - Hermes
Bijzonderheden: 2012 / paperback / 256 pag. / 364 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Zijn buitenaardse beschavingen iets van de toekomst of van het verleden?
Van de bestsellerauteur van Waren de goden kosmonauten
In dit boek wordt de oude Griekse geschiedenis in een volkomen nieuw perspectief gesteld: de oude mythen zijn in feite een weergave van echte gebeurtenissen. De hoofdrolspelers (goden) buitenaardse wezens die duizenden jaren geleden de aarde bezochten. Archeologische vondsten en de geschriften van Plato en Aristoteles ondersteunen zijn theorie. Von Dänikens bestseller Waren de goden kosmonauten had het denken over mythologie, geschiedenis en buitenaardse beschavingen totaal op zijn kop gezet. Zijn nieuwe boek zal dit opnieuw doen.

Recensie(s)
Dit boek grijpt terug op het debuut van de auteur in 1969 'Waren de goden kosmonauten'*. Hij gaat diep in op het voornaamste onderwerp van genoemd boek, te weten de prikkelende stelling dat de Aarde duizenden jaren geleden is bezocht door buitenaardse rassen. Aan de hand van citaten onder meer afkomstig uit de Griekse mythologie en het Indiase epos, de Mahabharata, toetst hij zijn ideeën aan de weerbarstige realiteit en de stand van de wetenschap. Een apart hoofdstuk is gewijd aan de legende rond het verdwenen eiland Atlantis. Hij put uit het werk van de Griekse filosoof Plato, waarin aanwijzingen staan over de mogelijke situering van het eiland. Hoewel harde bewijzen over zijn theorieën vooralsnog ontbreken, verdient zijn onderzoek positieve aandacht vanuit wetenschappelijke hoek. Het met vele foto's en kaarten geïllustreerde boek wordt afgesloten met een notenapparaat, een register en informatie over de auteur. De teksten zijn zeer onderhoudend.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Daniken, Erich von - De odyssee van de goden Daniken, Erich von - De odyssee van de goden Daniken, Erich von - De odyssee van de goden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.