Co de Kloet - Het raadsel van De Karekiet / druk 1997

Schrijver:
Titel: Het raadsel van De Karekiet / druk 1997
ISBN: 9789026109768
Taal: Nederlands
Uitgever: Fontein, Uitgeverij De
Bijzonderheden: 174pp, Gebonden, Zeer goede staat!
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 4,15 (binnen Nederland)
Meer info:
Recensie(s)
Jaap, een jongen van 14 jaar, beleeft in zijn woonplaats Kortenhoef vele avonturen. Het zoeken van een schat bij de oude jeugdherberg 'De Karekiet' gaat met veel geheimzinnigheden gepaard. Het boek is leesbaar geschreven. De zinslengte is kort gehouden, maar dit wordt afgewisseld met soms lange zinnen. Moeilijke woorden worden meestal op een aardige manier in het verhaal ingevoerd en verklaard. De harde, van een gekleurde tekening voorziene omslag doet het boek er goed uitzien. Verrassend worden de maatschappelijke problemen van deze tijd (milieu, kleine criminaliteit, leefbaarheid van stad en dorp, enz.) verweven met de denkwereld en de problemen van jongeren. Voor de lezer is veel herkenbaar en op ongedwongen wijze maakt deze kennis met de uitgebreide problematiek van onze huidige maatschappij. Een fijn leesboek voor de hoogste groep van de basisschool en de leerlingen in de basisvorming.
(Biblion recensie, Jo Korstanje.)
Verder lezen

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-Jachtboeken-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Co de Kloet - Het raadsel van De Karekiet / druk 1997 Co de Kloet - Het raadsel van De Karekiet / druk 1997

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het Viooltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Viooltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Viooltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Viooltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Viooltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.