Bauwens Peter - Erwten, bonen & mais

Schrijver:
Titel: Erwten, bonen & mais
ISBN: 9789058975263
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra Lannoo
Bijzonderheden: 2006, 1e druk paperback In uitstekende staat . als nieuw
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Erwten, bonen & maïs is niet alleen een praktisch boek, maar geeft ook historische en andere interessante informatie. Wist je bijvoorbeeld dat de indianen klimbonen aan de voet van de maïs plantten om ze zo langs de maïs omhoog te laten groeien? Erwten, bonen & maïs is overzichtelijk ingedeeld. Elk van de drie vruchten wordt afzonderlijk besproken, telkens volgens eenzelfde stramien: (historische) achtergrondinformatie gevolgd door de belangrijkste planteigenschappen, tal van variëteiten en tot slot een paar eenvoudige, lekkere recepten. Daarna volgt er nuttige informatie die voor alle drie de vruchten geldt, zoals een praktische jaarkalender met daarin van maand tot maand alle activiteiten op het gebied van zaaien en oogsten. Tot slot is de informatie over alle cultivars overzichtelijk in lijstjes samengevat, wat helpt bij het kiezen van de erwten-, bonen- of maïsplant die het best bij jouw smaak of tuin past.
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bauwens Peter - Erwten, bonen & mais Bauwens Peter - Erwten, bonen & mais

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.