Turin and Bosnia - A fortunate catastrophe

Schrijver:
Titel: A fortunate catastrophe
Taal: Engels
Uitgever: Writers and readers
Bijzonderheden: 1976, hardcover ex bibliotheekboek.Rug wat beschadigd, enkele kleine vlekjes verder goed
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info: Prentenboek met kleurige illustraties waarin op speelse wijze het doorbreken van traditionele rolpatronen is verwerkt. Na een overstroming ontdekken vader en moederrat dat ze veel meer kunnen dan ze eerst dachten. Vertaald uit het Italiaans.

Hidden Treasures

Hidden Treasures uit Oost-Souburg

Logo Hidden Treasures

Vanwege de beperkingen door de maatregelen in verband met de coronacrisis kan ik momenteel alleen brievenbuspakjes in Nederland verzenden. Ik hoop snel weer alle pakketten te kunnen verzenden.
Boeken die net dat ene speciale hebben waar ik voor ben gevallen. O.a.(Wereld)literatuur, fantasy, sci-fi, geschiedenis, natuur, psychologie en prentenboeken.
In Nederlands en Engels.
Books that have that special something I fell for I(world) literature, fantasy, sci-fi, nature, children's book, history and psychology.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Turin and Bosnia - A fortunate catastrophe

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Hidden Treasures

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Hidden Treasures
  • Na uw bestelling ontvangen u en Hidden Treasures een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Hidden Treasures vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Hidden Treasures kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.