Slooten, Johan van - Het beste uit de Radio 2 Top 2000 / verhal

Schrijver:
Titel: Het beste uit de Radio 2 Top 2000 / verhalen, anekdotes, feiten en cijfers achter de meest succesvolle platen aller tijden
ISBN: 9789023011385
Taal: Nederlands
Uitgever: Becht
Bijzonderheden: 2003, paperback, 208pp, naam op p3. In prima staat. 20x20 cm.
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Sinds de eerste editie in 1999 is de Radio 2 Top 2000 uitgegroeid tot een waar fenomeen: in de laatste vijf dagen van het jaar komen de tweeduizend beste platen - gekozen door de luisteraars van Radio 2 - in een non-stopuitzending van 144 uur voorbij. Met een luisterdichtheid van ruim 4,5 miljoen mensen is de Top 2000 veruit het best beluisterde radioprogramma in ons land.
Johan van Slooten, de auteur van Top 40 Hitdossier en Albumdossier, schrijft ter gelegenheid van het eerste lustrum het officiële Top 2000-boek. Met natuurlijk de verhalen, anekdotes, feiten en cijfers achter de meest legendarische liedjes uit de popgeschiedenis: van Bohemian Rhapsody van Queen tot De Vlieger van André Hazes, en van Stairway To Heaven van Led Zeppelin tot Satisfaction van de Stones.
Inclusief:
• complete, alfabetische lijst van alle platen die ooit in de Top 2000 hebben gestaan
• persoonlijke herinneringen van luisteraars aan de allerbeste hits
• de favorieten van Radio 2-presentatoren
• rijk geïllustreerd met foto´s
• van elke plaat is de originele singlehoes afgedrukt
Verder lezen

lezen.muziek uit Mierlo

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima. Eenmaal per week kunnen boeken ook in Geulle worden opgehaald.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Slooten, Johan van - Het beste uit de Radio 2 Top 2000 / verhalen, anekdotes, feiten en cijfers achter de meest succesvolle platen aller tijden Slooten, Johan van - Het beste uit de Radio 2 Top 2000 / verhalen, anekdotes, feiten en cijfers achter de meest succesvolle platen aller tijden Slooten, Johan van - Het beste uit de Radio 2 Top 2000 / verhalen, anekdotes, feiten en cijfers achter de meest succesvolle platen aller tijden Slooten, Johan van - Het beste uit de Radio 2 Top 2000 / verhalen, anekdotes, feiten en cijfers achter de meest succesvolle platen aller tijden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij lezen.muziek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met lezen.muziek
  • Na uw bestelling ontvangen u en lezen.muziek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van lezen.muziek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • lezen.muziek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.