Föllmi, D. - 365 dagen wijsheid uit Afrika

Schrijver:
Titel: 365 dagen wijsheid uit Afrika
ISBN: 9789020961669
Taal: Nederlands
Uitgever: Lannoo
Bijzonderheden: 2005 / 744pp / Hardcover / In Zo Goed Als Nieuwstaat
Prijs: € 17,50
Verzendkosten: € 5,99 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

Nieuw deel in de succesvolle reeks 365 dagen
Pakkende beelden en teksten verbeelden de wortels en de tradities van de Afrikaanse beschaving
Ontdek de wijsheid en de schoonheid van dit immense continent en zijn mozaïek aan volkeren:
van de Himbaherders tot de Peul, van de stammen in de Namibische woestijn tot diep in de wouden van Rwanda en de savannes van Kameroen
Voor iedere dag een foto en een tekst afkomstig van grote Afrikaanse literatoren zoals sheik Anta Diop, Léopold Sédar Senghor, Ahmadou Kourouma en Amos Tutuola
Wijsheid uit Afrika - 365 dagen is een hommage aan een ontzaglijk en betoverend continent. Ontdek de schoonheid van Afrika, haar eindeloze savannen, meren en woestijnen en zijn mozaïek aan volkeren: van de Himbaherders tot de Peul, van de stammen in de Namibische woestijn tot diep in de wouden van Rwanda en de savannes van Kameroen. Met zijn foto's laat Olivier Föllmi ons delen in de kleurenweelde van Namibië, Tsjaad en Dogonland. De teksten, een voor elke dag van het jaar, zijn afkomstig uit mondelinge overleveringen en spreekwoorden van dorpsoudsten, vertellers en wijzen. Wijsheid uit Afrika - 365 dagen laat de lezer reizen tot diep in het hart van het Afrikaanse denken.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Föllmi, D. - 365 dagen wijsheid uit Afrika

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.