Watson, J. - De Stenen Beer

Schrijver:
Titel: De Stenen Beer
ISBN: 9789024557806
Taal: Nederlands
Uitgever: Luitingh
Bijzonderheden: 2008 / 496pp / Paperback / In Zo Goed Als Nieuwstaat
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

Minna, een Romeins meisje, verliest haar familie en haar thuis en heeft geen andere keuze dan op eigen kracht de wijde wereld in te gaan. Ze gaat op zoek te gaan naar haar verloren broer. In gezelschap van de stamloze Cian, een krijger die uitsluitend aan zichzelf denkt, trekt ze door de wildernis van het barbaarse Alba, het Schotland van nu.

Inmiddels bevinden de Romeinse veroveraars zich in een benauwde positie. Het lukt ze maar niet de wrede Albanen overtuigend te verslaan, die keer op keer uitvallen doen over de grens en die dorpen en nederzettingen brandschatten. Die situatie zet Cahir, de koning van de Dalraidian, gevangen tussen twee vuren. Machteloos moet hij toezien hoe zijn volk door de bezetter wordt onderworpen en geknecht.

Wanneer Minna en Cian in Cahirs vesting aankomen, wordt Minna onverwacht een onbekend geestespad gewaar. Zodra haar duidelijk wordt dat haar lot onverbrekelijk verbonden is met dat van de inmiddels ernstig gewond geraakte koning Cahir, beseft ze dat het antwoord op haar vragen alleen op het geestespad te vinden is.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Watson, J. - De Stenen Beer

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.