Stip, Kees - VerzamelStip I. Trijntje Fop, Klaziena Veen en De

Schrijver:
Titel: VerzamelStip I. Trijntje Fop, Klaziena Veen en De Verloren Dochter in één band.
ISBN: 9789076982366
Taal: Nederlands
Uitgever: Liverse, Dordrecht
Bijzonderheden: 2006, 1e druk. Gebonden, 205 pp.
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Met deze bundel start uitgeverij Liverse met het uitgeven van het complete oeuvre van Kees Stip. En dat werd hoog tijd ook.
Want Kees Stip schreef veel meer dan de geliefde, spitsvondige en humoristische Trijntje Foppen, waarmee hij beroemd werd. Hij schreef ook ontroerende en geestige sonnetten, columns, parodieën op bekende dichters (Werumeus Buning klaagde dat Kees Stip op de eksterogen van zijn versvoeten was gaan staan) en zelfs strips, lang voordat strips voor kinderen populair werden Dit zijn dan ook strips voor volwassenen.
Vol woordgrappen, persiflages en fijnzinnige humor. De tekeningen van Nico Visscher sluiten er naadloos en met dezelfde humor, bij aan.
De strips Klaziena Veen en De verloren dochter verschijnen nu voor het eerst in een bundel, een must voor de liefhebber van strip en Stip.
Van Hugo Brandt Corstius kreeg Kees Stip immers de eretitel 'grootmeester van de light verse' en Willem Wilmink schreef het al: ''Geen mens ooit puntiger dan Stip!''
Patty Scholten
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.