Gé Stieber en Catrien Convents - Verloren in Zuid-Amerika

Schrijver:
Titel: Verloren in Zuid-Amerika
ISBN: 9789080764477
Taal: Nederlands
Uitgever: Dimter 73
Bijzonderheden: Vormgeving de gewone jongens. 1 exemplaar van de oplage van 150 stuks
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 4,15 (binnen Nederland)
Meer info:
Een verhaal van echte vriendschap en doorzettingsvermogen.

Spannend jeugdboek dankzij het Geluksbudget
Gé Stieber en Catrien Convents

Gé Stieber uit de Almelose wijk De Riet en zijn Brabantse vriendin Catrien Convents hebben vrijdagmiddag in wijkcentrum De Schöppe de eerste exemplaren ontvangen van hun jeugdroman ‘Verloren in Zuid-Amerika’. Dit boek is in een oplage van 150 stuks uitgegeven door Dimter73.

Uitgever Joep Scheffer heeft het schrijversduo begeleid. De kosten voor de coaching en het uitgeven van het boek zijn betaald uit het zogeheten Geluksbudget. Dit is een bedrag van maximaal 750 euro waarmee persoonlijke wensen van bewoners van De Riet/Nieuwland uitgevoerd kunnen worden. Stieber is in deze wijken een bekend gezicht. De bewoner van de Steffensweg is onder meer actief als vrijwilliger van de speeltuin Nieuwland.

Bij de presentatie van zijn nieuwe boek worden Stieber en Convents vergezeld door tal van familieleden, onder wie baby Selena die ruim een week geleden is geboren. Het boek is opgedragen aan Stiebers eerste kleinkind. Op tafel in wijkcentrum De Schöppe liggen ook eerdere publicaties van Stieber en Convents. In de zaal zitten tientallen kinderen uit de groepen 7 en 8 van de openbare basisschool De Reigershöfte. Zij krijgen allemaal een gesigneerd exemplaar van ‘Verloren in Zuid-Amerika’. "Dit is eigenlijk een vervolg op een eerder deel, waarin een groep kinderen naar Zuid-Limburg gaat. Daar verdwalen ze in de grotten en beleven ze vervolgens tal van avonturen. De kinderen die in ons eerste boek op de basisschool zitten, zijn in ‘Verloren in Zuid-Amerika’ leerlingen van een middelbare school."

bron: tctubantia
Verder lezen

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-Jachtboeken-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gé Stieber en Catrien Convents - Verloren in Zuid-Amerika Gé Stieber en Catrien Convents - Verloren in Zuid-Amerika

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het Viooltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Viooltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Viooltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Viooltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Viooltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.