Jos van den Branden - De ouders van Conscience

Schrijver:
Titel: De ouders van Conscience
Taal: Nederlands
Uitgever: Resseler, 1913
Bijzonderheden: Zeldzame studie over Hendrik Conscience
Prijs: € 40,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"De ouders van Conscience, door F. Jos van den Branden, archivaris der stad Antwerpen. Antwerpen, Drukkerij V. Resseler, Lange Nieuwstraat 48, 1913."

23 x 15 cm, bruinroodkartonnen band met vergulde percaline rug, prima staat. Binnenwerk 64 blz. plus drie uitslaande platen ; roestvlekken. Leeslint.

Frans Jozef Peter van den Branden (1837-1922), die de familie Conscience goed gekend heeft, schetst de geschiedenis van Conscience's voorouders en besteedt veel aandacht aan de moeilijke relatie tussen Conscience en zijn vader. Dank zij gesprekken met familieleden van Conscience publiceert hij veel materiaal voor het eerst.

Zeldzaam werkje, ik vind geen ander exemplaar te koop op internet. Prijs 40 euro plus 4 voor verzending in Nederland en België. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jos van den Branden - De ouders van Conscience Jos van den Branden - De ouders van Conscience Jos van den Branden - De ouders van Conscience

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.