Friedman & Michael Mandelbaum, Thomas - Wat is er mis met Ameri

Schrijver:
Titel: Wat is er mis met Amerika? Hoe een supermacht achterop raakte en hoe zij terug kan komen.
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam, Nieuw Amsterdam, 2011
Bijzonderheden: paperback, 400 p.
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Vertaald door Henk Moerdijk. Over vier dilemma's: de globalisering, de revolutie in de informatietechnologie, het chronische financieringstekort en het torenhoge energieverbruik. Het boek dateert van voor Trump en ruim voor de coronacrisis, maar kan misschien toch licht werpen op hoe het verder moet met Amerika. ZO goed als nieuw.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Friedman & Michael Mandelbaum, Thomas - Wat is er mis met Amerika? Hoe een supermacht achterop raakte en hoe zij terug kan komen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Hinderickx

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Hinderickx
  • Na uw bestelling ontvangen u en Hinderickx een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Hinderickx vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Hinderickx kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.