Broeder Gabriël - Boekdruk. Handleiding voor den leerling zett

Schrijver:
Titel: Boekdruk. Handleiding voor den leerling zetter-drukker
Taal: Nederlands
Uitgever: Beroepsschool Sinte-Barbara, Afdeeling Drukkerij, Wetteren, 1937-1940
Bijzonderheden: Uitvoerig handboek voor loodzetter en hoogpersdrukker
Prijs: € 90,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Broeder Gabriël. Boekdruk. Handleiding voor den leerling zetter-drukker. Eerste / tweede / derde deel. Beroepsschool Sinte-Barbara, Afdeeling Drukkerij, Wetteren, 1937-1940."

23 x 15 cm., twee linnen banden met verguld rugschildje, gesigneerd "Handboekbinderij De Pers". 205 plus 284 plus 470 blz. plus vele platen, ook uitslaande en ook in kleur. Prima staat, geen zwarte vingers e.d. zoals gebruikelijk in dit soort handboek.

Zeer uitvoerig en deskundig handboek bij een driejarige beroepsopleiding zetter en drukker in Wetteren. De auteur behandelt zowel het zetten als het drukken in groot detail, inclusief weinig voorkomende zaken als drukken op perkament en op vloeipapier. Zeer bruikbaar in de praktijk.

Zeldzaam werk, ik vind géén ander exemplaar te koop op internet. Slechts twee exemplaren in Belgische openbare collecties. Niet in KB Brussel. Worldcat OCLC nr 901648252

Prijs 90 euro plus 10 voor aangetekende verzending in Nederland en België. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Broeder Gabriël - Boekdruk. Handleiding voor den leerling zetter-drukker Broeder Gabriël - Boekdruk. Handleiding voor den leerling zetter-drukker Broeder Gabriël - Boekdruk. Handleiding voor den leerling zetter-drukker

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.