Diversen - De eerste 25 jaren Friesche Elf-Steden vereeniging

Schrijver:
Titel: De eerste 25 jaren Friesche Elf-Steden vereeniging
Taal: Nederlands
Uitgever: Hepkema Heerenveen
Bijzonderheden: 1934, paperb. 144 pp. in redelijke staat (zie extra info) bij de prijs inbegrpen is Elfstedentocht 1942
Prijs: € 100,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
binnenwerk in goede staat, vouwtje in hoekje eerste pag. en wat lichte roestvlekjes, alleen op eerste en laatste pag. Door slijtage rug zijn de voor- en achterplat los en een deel van de rug is weg. platten wel aanwezig en goed ( op de hoekjes plakband vlekjes van eerdere pogingen rug en voor- en achterzijde bij elkaar te houden. Aan de rand is een stukje los van het voorplat maar nog wel aanwezig. Boekje is hoe dan ook zeer zeldzaam. 1942 is in goede staat, wat slijtage op de rug.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boeken Langweer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boeken Langweer
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boeken Langweer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boeken Langweer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boeken Langweer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.