Alfons De Cock - Volkssage, volksgeloof en volksgebruik

Schrijver:
Titel: Volkssage, volksgeloof en volksgebruik
Taal: Nederlands
Uitgever: Janssens, 1918
Bijzonderheden: Interessante studie over volkskunde
Prijs: € 50,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Volkssage, volksgeloof en volksgebruik, door Alfons De Cock. Versierd met 77 platen. Gust Janssens, Uitgever, Antwerpen, 1918."

27 x 19 cm., percaline band met titel in gouddruk op rug. Prima staat. Binnenwerk gedrukt op gesatineerd papier, waardoor de vele illustraties goed uitkomen. 224 blz., met alfabetisch register. De auteur behandelt volkskundige materie uit heel Europa, zie Inhoudstafel op foto.

Alfons De Cock (1850-1921) was een vooraanstaande Vlaamse volkskundige met een grote productie. Hij specialiseerde zich in de analyse van volksverhalen en sprookjes.

Prijs 50 euro plus 6 voor verzending in België en Nederland.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Alfons De Cock - Volkssage, volksgeloof en volksgebruik Alfons De Cock - Volkssage, volksgeloof en volksgebruik Alfons De Cock - Volkssage, volksgeloof en volksgebruik

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.