Liévin Groenen - Expertises Maritimes

Schrijver:
Titel: Expertises Maritimes
Taal: Frans
Uitgever: Buschmann, 1927
Bijzonderheden: Scheepvaarthandboek
Prijs: € 40,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Expertises Maritimes, par Liévin Groenen, capitaine au long cours. Auteur de "Round the World in a Sailing Ship" et "Sea Memories". Anvers, Imprimerie J.-E Buschmann, 1927."

27 x 20 cm., verguld groen uitgeverslinnen in prima staat. 357 blz., met tabellen en illustraties. Op het schutblad een opdracht van Groenen aan collega-kapitein Louis Vincke, uit 1931.

Liévin Groenen was een Antwerpse kapitein ter lange omvaart die ook boeken schreef over scheepvaart. Zijn bekendste werk is de drietalige (Ned-Eng-Frans) "llustrated Marine Encyclopaedia" die meermaals herdrukt werd. Verder schreef hij "Sauvetages maritimes", "Round the World in a Sailing Ship" en "Sea Memories".

In de "Expertises Maritimes" geeft Groenen naar eigen zeggen alle informatie die nodig is om "maritiem expert" te worden. Hij richt zich zowel tot beroepsmensen als tot belangstellenden en behandelt onder meer de scheepbouw, scheepsongevallen, arbitrage, schadegevallen, waardeschattingen van schepen, enzovoort.

Prijs 40 euro plus 10 voor verzending in België en Nederland. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

De Boekengek uit Kalmthout

particulier

Logo De Boekengek

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Liévin Groenen - Expertises Maritimes

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.