Burgers, Wibo - Nederlandse lichtschepen

Schrijver:
Titel: Nederlandse lichtschepen
Taal: Nederlands
Uitgever: De alk
Bijzonderheden: Paperback - zeer net exemplaar - met veel foto's
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

PENDERYN ZEILVAART

PENDERYN ZEILVAART uit Amsterdam

Logo PENDERYN ZEILVAART

PENDERYN ZEILVAART is een afsplitsing van boekwinkeltje SERRURIER in Amsterdam (zie aldaar). Onze boeken betreffende zeilen, zeilreizen (cruising), yachting, scheepstypen en zo, vonden wij een beetje verloren staan tussen de literatuur die wij voornamelijk aanbieden. PENDERYN ZEILVAART zal uitsluitend boeken opnemen die passen in de hierboven genoemde categorieën. Onze voorraad bestaat uit plusminus 2200 boeken; slechts een klein gedeelte, te weten 250 exemplaren, zullen zichtbaar zijn op PENDERYN.
De boeken zijn verzameld met als richtlijn de catalogus “Adventurers Afloat” van Ernest W. Toy, voor zo ver beschreven natuurlijk. De meeste van onze boeken zijn uitgegeven in het Engelse taalgebied, verder zijn er Franse boeken, Duitse (en ook nog vier Deense).
U kunt ons bereiken door te klikken op het veld [? Een vraag stellen aan PENDERYN ]. Heeft u een specifieke wens of zoekopdracht voor ons, dan is het ook mogelijk een email v.v. uw telefoonnummer te sturen aan hmmartens@quicknet.nl (maar of dat sneller gaat … onderweg is niet overál internet).
Onze boeken zijn meestal niet van nieuw te onderscheiden, eventuele beschadigingen worden vermeld bij de beschrijving van de boeken. Dagelijkse afhandeling van bestellingen. Geen reactie op een bestelling ontvangen, kijkt u dan nog even in uw SPAM box. Verzendkosten Nederland via PostNL €3,64 of via DPD €4,85 (Verzendkosten naar het buitenland op aanvraag).
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Burgers, Wibo - Nederlandse lichtschepen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij PENDERYN ZEILVAART

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met PENDERYN ZEILVAART
  • Na uw bestelling ontvangen u en PENDERYN ZEILVAART een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van PENDERYN ZEILVAART vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • PENDERYN ZEILVAART kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.