Collyns, Robin - Ruimtekolonie aarde

Schrijver:
Titel: Ruimtekolonie aarde
ISBN: 9789062130672
Taal: Nederlands
Uitgever: Loeb & van der Velden
Bijzonderheden: 1979 / gebonden met SO / 309 pag. / 579 gram / gelezen en in goede staat; wel scheurtje en vouw SO
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De auteur, een leek zonder wetenschappelijke vakopleiding, maar een zeer belezen man, laat zich in zijn fantasieen tot onaanvaardbare conclusies verleiden. Hij poneert zijn opvattingen over het ontstaan van de aarde en het aardse leven in suggestieve vragen, waarvoor de lezer op zijn hoede moet zijn. Soms zijn zijn beweringen apert onjuist. Collyns gelooft niet in een schepping, maar evenmin in een evolutie. Volgens hem is het aardse leven verwekt dor buitenaardse kosmonauten, die eens onze planeet bezochten. Men leze eerst het bezonnen "Korte naschrift" van de bewerker. Uitgebreide bibliografie, maar geen register.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Collyns, Robin - Ruimtekolonie aarde Collyns, Robin - Ruimtekolonie aarde Collyns, Robin - Ruimtekolonie aarde

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.