Klikspaan - De studenten en hun aanhang

Schrijver:
Titel: De studenten en hun aanhang
Taal: Nederlands
Uitgever: Hazenberg
Bijzonderheden: Los deeltje van de "Studententypen" uit 1843
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"(Klikspaan, pseudoniem van Johannes Kneppelhout, 1814-1885). De studenten en hun aanhang. IV. De student. Leyden, H.W. Hazenberg & Comp, 1 maart 1843."

22 x 13 cm., veel gehanteerde kartonnen band met linnen rugje met opschrift "Klikspaan, Studentenleven, II". Ingekleefd etiketje van "Lees-Bibliotheek van N. Kervezee, Vest over den Schouwburg, Rotterdam". Gedrukt op velijnpapier van goede kwaliteit ; de gravures op een iets donkerder getint papier.

Het boek bevat de blz. 317 tot 516 van de Studententypen (katernen 22 tot 35) : VI. Het dispuut-college, VII De rederijkers-kamer voor uiterlijke welsprekendheid (met gravure), VIII Semper Crescendo (met gravure), IX Convocatie. Los bijgevoegd zijn de gravures "De student buiten de Academie-stad" en "De Jurist-Litterator."

Prijs 30 euro plus 5 voor verzending in België en Nederland. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Klikspaan - De studenten en hun aanhang Klikspaan - De studenten en hun aanhang Klikspaan - De studenten en hun aanhang Klikspaan - De studenten en hun aanhang Klikspaan - De studenten en hun aanhang

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.