Frans Smits - Heimwee

Schrijver:
Titel: Heimwee
Taal: Nederlands
Uitgever: Lumière
Bijzonderheden: Bibliofiele uitgave met litho's
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Frans Smits. Heimwee. (Fragmenten uit een daboek). Geïllustreerd met vier oorspronkelijke lithographieën van Frank Mortelmans. Lumière, 22 Vincentiusstraat, Antwerpen, z.d. (volgens colofon 1930)" Drukkerij N.V. Printing Co te Luik.

23 x 18 cm., het voorplat van het oorspronkelijke uitgeversomslag is gekleefd op een blind omslag. Geen rugtitel zoals bij andere exemplaren. Binnenwerk 59 blz plus Colofon, de litho's zijn buiten de paginering. Lichte roest. Eén van de 125 exemplaren op "Engelsch Featherweight" papier, genummerd. Gedrukt in rood en zwart.

Frans Smits (Antwerpen 1891 – 1968) was directeur van de Antwerpse Normaalschool en vooraanstaand lid van de Loge. Hij schreef enkele romans en gedichtenbundels maar is in de literatuur vooral bekend gebleven als de eerste biograaf van zijn neef Willem Elsschot (in 1942).

De bibliofiele Antwerpse uitgeverij Lumière werd in 1924 opgericht door Roger Avermaete en werd in 1940 door Frans Smits gefusioneerd met uitgeverij Manteau. Ze publiceerde verzorgd werk van Van Avermaete, André Baillon, Paul Nehuys, Felix Timmermans en anderen.

Prijs 30 euro plus 5 voor verzending in België en Nederland. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Frans Smits - Heimwee Frans Smits - Heimwee Frans Smits - Heimwee Frans Smits - Heimwee

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.