A. Fokke - Leven van Lucifer

Schrijver:
Titel: Leven van Lucifer
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Kesteren
Bijzonderheden: Met satirische platen
Prijs: € 40,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Leven van zijn excellentie (...) Lucifer De Groote, uit aloude en Hedendaagsche Oostersche en Westersche berichten samengesteld, door A. Fokke, Simonsz. Tweede druk. Met caricatuurplaten. Te Amsterdam, bij J.C. Van Kesteren, 1820."

22 x 13 cm., oorspronkelijk onbedrukt kartonnen omslag. Binnenwerk gedrukt op geschept gevergeerd papier zonder watermerk, onafgesneden. Prima staat voor zijn leeftijd. 191 blz plus vier karikaturen in gravure en gedrukt op dikker papier, buiten de paginering. Achteraan bijgebonden : acht bladzijden boekenvoorraad van J.C. Van Kesteren. WorldCat OCLC-nummer: 64382224

De eerste druk van dit werk verscheen in 1799, de derde en laatste in 1835 als deel van het verzameld werk van Fokke.

Arend Fokke Simonsz (Amsterdam, 3 juli 1755 – aldaar, 15 november 1812) was een Nederlandse schrijver, voordrachtskunstenaar, satiricus en uitgever. Voor een uitgebreide biografie zie http://resources.huygens.knaw.nl/bwn1780-1830/lemmata/data/Fokke

J.C. (Johannes Christoffel) van Kesteren was een succesvol boekhandelaar, uitgever en boekenveilinghouder in Amsterdam. Hij leefde van 1793 tot 1860 en was actief van 1814 tot zijn dood.

Prijs 40 euro plus 5 voor verzending in België en Nederland. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A. Fokke - Leven van Lucifer A. Fokke - Leven van Lucifer A. Fokke - Leven van Lucifer A. Fokke - Leven van Lucifer

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.