John Kalse - Creëren Vanuit Je Bron / over de creatieve kracht

Schrijver:
Titel: Creëren Vanuit Je Bron / over de creatieve kracht van bewustzijn
ISBN: 9789020270082
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2de Druk / 1998 / 156pp / Paperback / In Zo Goed Als Nieuwstaat - naampje weggelakt
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

In ons is een energie, de zielsenergie, die staat te popelen om vorm aan te nemen. Deze energie stroomt door het veld van jouw vibraties en neemt in overeenstemming daarmee buiten je vorm aan. Je kunt het ook anders formuleren: het universum 'leest' jouw vibratie en levert je via de wet van aantrekking ervaringen en dingen die ermee in overeenstemming zijn. Je vibratie wordt bepaald door je gedachten, emoties, angsten, beelden, verwachtingen, intenties. Dit geheel noemen we de structuur van je overtuigingen. Je hebt zowel overtuigingen die je geven watje wilt, bijvoorbeeld het geloof in gezondheid, steun en overvloed, alsook overtuigingen die je geven wat je niet wilt, bijvoorbeeld het geloof in tekort of in strijd. Het maakt het universum niet bijzonder veel uit watje gelooft, het universum weerspiegelt slechts je overtuiging, je vibratie, door je dingen te geven die met die overtuiging in overeenstemming zijn. Je kunt nu je werkelijkheid gaan 'lezen' als reflectie van jezelf. Als er dingen in je leven zijn die je niet bevallen, hoef je niet meer naar buiten te kijken, maar slechts naar binnen. Dit spiegelende karakter van jouw werkelijkheid geeft je ook de mogelijkheid om je leven meer te maken zoals je het werkelijk wilt. We willen zoveel, maar als je goed voelt en luistert, zijn er dingen die je werkelijk wilt. Dit zijn de zielsimpulsen. Als je deze volgt en je bekwaamt in de energetische vaardigheden van het creëren kun je je leven zo maken dat het een reflectie is van je diepste verlangens en je hoogste weten. Dan creëer je alleen nog vanuit je bron.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

John Kalse - Creëren Vanuit Je Bron / over de creatieve kracht van bewustzijn

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.