Boer, Tjeerd den ; Dirk Koppes ; Niels van Rees e.a. - Boerenwi

Schrijver:
Titel: Boerenwijsheden. Leiderschapsrecepten uit De Librije. Managementkookboek.
ISBN: 9789491525339
Taal: Nederlands
Uitgever: Komma, Den Haag
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2018, 274 blz. 2e, herziene druk. Met foto's. Gesigneerd door Tjeerd den Boer + Jonnie en Thérèse Boer.
Prijs: € 18,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De geoliede machine bij restaurant De Librije, met zijn drie Michelinsterren, spreekt tot de verbeelding van de auteurs. Wat bepaalt het succes van dit high performing team? Welke lessen (‘boerenwijsheden’) kunnen Jonnie en Thérèse Boer, de koks en eigenaars van De Librije, delen? Aan de hand van de smaken bitter, zoet, vet, zout, umami, zuur en 3D worden zaken als conflicthantering, leiderschap, verandering, innovatie, tegenslag en klantbeleving belicht. En daar tussenin de geheimen (recepten) van De Librije zelf. Prachtige vormgeving, mooie foto’s met veel inspirerende verhalen uit de praktijk. Aan het eind van iedere smaak een theoriehoofdstuk en aan het eind tips om zelf aan de slag te gaan. Niet alleen voor chefs zeer interessant, maar ook voor een bredere doelgroep.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Boer, Tjeerd den ; Dirk Koppes ; Niels van Rees e.a. - Boerenwijsheden. Leiderschapsrecepten uit De Librije. Managementkookboek.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.