Ayşe - Een bruid van thuis

Schrijver:
Titel: Een bruid van thuis
ISBN: 9789085198468
Taal: Nederlands
Uitgever: Company of books
Bijzonderheden: paperback zo goed als nieuw
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 7,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Het Turkse meisje Ayce is net veertien geworden als ze wordt uitgehuwelijkt aan haar neef Mustapha en naar zijn familie in Duitsland wordt gestuurd. Nog voordat ze getrouwd zijn, wordt Ayce al door Mustapha mishandeld en ook tijdens haar huwelijk wordt ze regelmatig het slachtoffer van fysiek en seksueel geweld. Van haar schoonfamilie hoeft ze geen enkele steun te verwachten. Al het geld, dat ze verdient met hard werken in een fabriek wordt rechtstreeks overgemaakt naar de rekening van haar schoonmoeder.
Op haar vijftiende bevalt Ayce van haar eerste zoon; twee weken na de bevalling staat ze alweer achter de lopende band, draait ze op voor het hele huishouden en doet ze 's avonds ook nog thuiswerk om bij te verdienen. Mustapha zelf werkt nauwelijks. Nog vier kinderen volgen. Al die tijd spreekt Ayce slechts gebroken Duits en leeft ze volledig in isolatie. De wereld buiten de eenkamerwoning van haar schoonouders in voorstadje van München is haar vrijwel onbekend.
Als Mustapha haar op een dag zo erg mishandelt, dat ze naar het ziekenhuis moet, is voor Ayce de maat vol. Ze besluit te vluchten en vindt onderdak in een opvanghuis voor vrouwen. Daar neemt ze een moedig besluit, dat haar leven zal veranderen; ze vraagt echtscheiding aan. Mustapha reageert daarop door haar twee jongste kinderen te ontvoeren en mee te nemen naar Turkije. En dan volgt voor Ayce de lange strijd om haar kinderen terug te krijgen.
Verder lezen

DiGro's boeken uit Lobith

particulier

Logo DiGro's boeken

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ayşe - Een bruid van thuis

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DiGro's boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DiGro's boeken
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en DiGro's boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DiGro's boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DiGro's boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.