Judin, Jurg - Adrian Ghenie

Schrijver:
Titel: Adrian Ghenie
ISBN: 9783775736749
Taal: Engels
Uitgever: Hatje Cantz
Bijzonderheden: 2014, 171pp, Gebonden Als nieuw
Prijs: € 225,00
Verzendkosten: € 5,00 (binnen Nederland)

Hausmann uit Amsterdam

particulier

Logo Hausmann

website: www.hausmannart.nl - e-mail: info@hausmannart.nl
Hausmann is een splinternieuwe on-line boek- en kunsthandel, gespecialiseerd in antiquarische boeken over moderne en hedendaagse kunst en fotografie. Daarnaast bieden wij een collectie multiples en kunstwerken in oplage. Verder kunt u bij ons terecht voor ramsj en uitgeversrestanten op het gebied van kunst en fotografie.
Al onze boeken vindt u op hausmannart.nl. U kunt onze boeken rechtstreeks on-line bestellen en laten toezenden (info@hausmannart.nl), of een afspraak maken om de boeken te komen afhalen op Ruysdaelstraat 3-III in Amsterdam, telefoon 0654664496. Ook kunt u een afspraak maken om de collectie te komen bekijken in onze opslagruimte in Amsterdam-West, of voor een bezoek ‘aan huis’, om bepaalde boeken of kunstwerken in te zien of nader te bestuderen.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Judin, Jurg - Adrian Ghenie

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:01 en 3:08 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Hausmann
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Hausmann een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Hausmann vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Hausmann kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.