Nijhuis, Harry e.a. - Bouwen aan Boerderijen - Ideeën voor Hers

Schrijver:
Titel: Bouwen aan Boerderijen - Ideeën voor Herstel en Vernieuwing van Oude Boerderijen - Perfecte Staat!
Taal: Nederlands
Uitgever: RoodBont Uitgevers/Uitgeverij Terra, Zutphen/Warnsveld 2003 In Perfecte Staat!
Bijzonderheden: 2003, [1e druk], 144 blz., illustr. kl. en zw/wit, hardcover oblong ca. 30.5x25.5cm., Perfecte Staat!
Prijs: € 12,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Harry Nijhuis e.a., BOUWEN AAN BOERDERIJEN - Ideeënboek voor Herstel en Vernieuwing van Oude Boerderijen -, 144 blz., rijk geillustreerd met foto's, tekeningen en plattegronden in kleur en zwart/wit, hardcover oblong ca. 30.5x25.5cm., RoodBont Uitgevers / Uitgeverij Terra, Zutphen / Warnsveld 2003. In perfecte staat! Ke4

Samenvatting: Een groeiend aantal boerderijen krijgt een nieuwe agrarische bestemming of komt in handen van particulieren en niet-agrarische ondernemers. De boerderij als woon- en werkplek verandert hiermee. Belangrijk is dat aanpassingen gebeuren naar de wensen van de bewoners en met respect voor de historie van de boerderij. De mogelijkheden hiervoor komen uitgebreid aan bod in het nieuwe boek `Bouwen aan boerderijen´, ideeënboek voor herstel en vernieuwing van oude boerderijen.
Centraal in het boek staan 38 reportages; persoonlijke ervaringen van mensen die verbouwingen uitvoerden met liefde voor boerderij en erf, en met respect voor de historie. De vele foto´s en tekeningen brengen de aangebrachte veranderingen sfeervol in beeld. Het boek is bedoeld als inspiratiebron en om technische mogelijkheden te tonen. Soms gaat het bij de aanpassingen om details, zoals het herstel van oude staldeuren of een verbetering van de lichtinval. Vaak ook betreft het forse bouwkundige ingrepen, zoals het ombouwen van een boerderij of schuur tot kantoor of tot woonruimte voor een of meerdere gezinnen. Alle reportages tonen wat nodig is om het traject van plannen maken tot eindresultaat met succes te doorlopen. Verder komt in het boek onder andere aan bod de rol en functie van boerderijen, veranderingen in het boerderijbestand (per provincie), een verklarende woordenlijst voor bouwkundige termen en een adressenlijst voor meer informatie.
De gepresenteerde ideeën, ervaringen en resultaten zijn niet alleen een inspiratiebron voor boerderijbewoners, maar ook voor alle bij boerderijen betrokken adviseurs zoals makelaars, architecten, vergunningverleners en aannemers. Én voor mensen met warme interesse voor het leven op het platteland.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nijhuis, Harry e.a. - Bouwen aan Boerderijen - Ideeën voor Herstel en Vernieuwing van Oude Boerderijen - Perfecte Staat! Nijhuis, Harry e.a. - Bouwen aan Boerderijen - Ideeën voor Herstel en Vernieuwing van Oude Boerderijen - Perfecte Staat!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Lage Landen

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Lage Landen
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Lage Landen een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Lage Landen vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Lage Landen kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.