Anoniem - Kalendarium anni bissextilis 1820

Schrijver:
Titel: Kalendarium anni bissextilis 1820
Taal: Latijn
Uitgever: Bincken, 1820
Bijzonderheden: Katholieke kalender voor het schrikkeljaar 1820
Prijs: € 75,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Kalendarium anni bissextilis 1820, Continens Statum Ecclesiae romanae, et Nominae Ecclesiarium et Pastorum archi-diocesis Mechliniensis, Praecipué, Ad usum cleri. Antverpiae, Typis G.J. Bincken, 1820."

21 x 13 cm., genaaid in oorspronkelijk sierpapier in rood en blauw. Collatie: titelblad plus 46 ongenummerde blz. Op het verso van de titelbladzijde een handgeschreven eigendomsvermelding door G. J. Bincken. In beschermend schuifdoosje.

Kalender voor het schrikkeljaar 1820 met de veranderlijke feestdagen, de heiligendagen, de paus en kardinalen, en tot slot een lijst van alle priesters en pastoors van de provincie Antwerpen.

Hubertus Bincken stichtte in 1753 een kleine drukkerij in Antwerpen (Katelijnevest, later Lange Nieuwstraat). Bij zijn dood in 1806 nam zijn zoon Guilelmus Josephus de drukkerij over. Die overleed in 1825. De zaak werd vervolgens overgenomen door drukker Jos Van Haren, de latere schoonvader van drukker J.E. Buschmann.

WorldCat OCLC-nummer: 824730284. Google Books 4HJRAAAAcAAJ (exemplaar K.B. Den Haag). Niet in KB Brussel of EHC Antwerpen, wel in KULeuven.

Zeldzaam, ik vind april 2020 geen ander exemplaar te koop op internet. Prijs 75 euro plus 10 voor aangetekende verzending in Nederland en België. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

De Boekengek uit Kalmthout

particulier

Logo De Boekengek

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anoniem - Kalendarium anni bissextilis 1820 Anoniem - Kalendarium anni bissextilis 1820 Anoniem - Kalendarium anni bissextilis 1820

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.