Cunningham, Michael - Bloedverwanten (Ex.1)

Schrijver:
Titel: Bloedverwanten (Ex.1)
ISBN: 9789057131417
Uitgever: Ooievaar
Bijzonderheden: 1997, 5e druk, 442 pp paperback (pp iets verkleurd, lichte vouwen voorkaft, verder goed) Staat van het boek: 7.0
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Michael Cunningham - Bloedverwanten (Ex.1)
(Ooievaar)
ISBN 9057131412
5e druk 1997
442 pp paperback
(pp iets verkleurd, lichte vouwen voorkaft, verder goed)
Staat van het boek: 7.0

De Griekse immigrant Constantine Stassos heeft na jaren ploeteren onverwacht succes en 1 bouwt een droomhuis voor zijn vrouw en drie kinderen. Maar materiële welstand blijkt geen garantie voor geluk. In Bloedverwanten wordt de familie Stassos vier generaties lang gevolgd. Met een briljante fijngevoeligheid verwerkt Cunningham details en emoties die een familieband maken en breken tot een panoramisch verhaal over ambitie, liefde, geweld en de last van het verleden.Recensie(s)Van Cunningham verschenen ook: "Huis aan het einde van de wereld" en "De uren". In "Bloedverwanten" volgt de lezer vier generaties van een typisch Amerikaanse immigrantenfamilie tussen 1935 en 1995 (met een preview tot 2035). Cunningham schrijft een bloedstollend epos van gewone mensen vol liefde, haat, verraad, succes, angst, dood, geweld, middelmatigheid en extravagantie. Wat er in een 20ste-eeuwse familie kan gebeuren, gebeurt. Cunninghams grootste kracht lijkt dat hij een ontroerende moraalsatire schrijft met echte mensen van wie de lezer onherroepelijk gaat houden, ook als ze niet deugen. De actualiteit van economische malaise, ziekte, overspel, (homo-)seksualiteit, incest, travestie en oplichterij lijkt voorlopig gegarandeerd. Cunningham weet de lezer vertrouwd te maken met deze bizarre mix, die ieders eigen leven lijkt te raken. Een grootse roman, prachtig geschreven en in mooi Nederlands vertaald. Vrij kleine druk.

Prijs €3,50
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cunningham, Michael - Bloedverwanten (Ex.1) Cunningham, Michael - Bloedverwanten (Ex.1) Cunningham, Michael - Bloedverwanten (Ex.1)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.