Rosenboom, Thomas - Spitzen / boekenweekgeschenk 2004 : gratis

Schrijver:
Titel: Spitzen / boekenweekgeschenk 2004 : gratis bij besteding van ten minste E 11.50 aan Nederlandstalige boeken tijdens de boekenweek (10 t/m 20 maart 2004)
ISBN: 9789074336987
Taal: Nederlands
Uitgever: Cpnb, Stichting
Bijzonderheden: 2004, Gebonden
Prijs: € 0,25
Verzendkosten: € 2,88 (binnen Nederland)
Meer info:

Christoffel uit Zuidlaren

Deze online 'winkel' is een particulier, die haar boekenkast eens flink heeft opgeruimd, en haar overtollige boeken verkoopt. Geen winstoogmerk.
Verzendkosten volgens tarieven Postnl. (Of een andere bezorgdienst, als die goedkoper is, en u als klant dat wenst. Bij meerdere boeken uit mijn collectie tegelijk bestellen, kan nog meer worden bespaard op verzendkosten. De genoemde verzendkosten op deze site zijn indicatief.
Afhalen of bezorgen in de regio Groningen - Assen behoort tot de mogelijkheden.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Christoffel

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Christoffel
  • Na uw bestelling ontvangen u en Christoffel een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Christoffel vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Christoffel kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.