Gold, Michael - Als een dierbare in therapie is.

Schrijver:
Titel: Als een dierbare in therapie is.
ISBN: 9789060108703
Uitgever: A.J.G. Strengholt, Naarden
Bijzonderheden: 1996, Paperback, 174 pp. Vertaling: Bas Degroot.
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Honderdduizenden mensen zijn in therapie. Voor deze mensen zijn er duizenden boeken geschreven. Echter, voor personen die innig omgaan met mensen die in therapie zijn, is weinig tot niets gepubliceerd. Dat maakt dit boek uniek: het is bestemd voor iedereen die in de nabije omgeving iemand kent die een therapie volgt en diegene tot steun wil zijn. Want of het nu een kind, kennis, goede vriend of je geliefde is, als iemand van wie je houdt in therapie is, wil je die steunen. Dit boek laat in eenvoudige en heldere taal zien hoe dat kan. ALS EEN DIERBARE IN THERAPIE IS legt in heldere en eenvoudige taal uit waarom mensen aan een therapie beginnen, wat er gebeurt tijdens de therapie, wat een emotionele stoornis of geestesziekte inhoudt, en hoe jij de persoon in kwestie kunt begrijpen en bijstaan. Want: jouw steun is misschien wel het allerbelangrijkste element in het herstel.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.