Sonnenberg, Petra - Werken met de kracht van runen Het geheim

Schrijver:
Titel: Werken met de kracht van runen Het geheime schrift en de achtergrond van runen verklaard
ISBN: 9789063789930
Taal: Nederlands
Uitgever: Schors
Bijzonderheden: 2013 / paperback / 125 pag. / 196 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Deze geheimzinnige tekens kennen een lange geschiedenis. Ze hadden niet alleen de functie van gewone lettertekens, bijvoorbeeld om boodschappen over te brengen en gedachten uit te drukken, maar bezaten voor de Noord-Europese volken (zoals Germanen, Kelten en Vikingen) ook een magische rituele en voorspellende functie.
Hiermee konden namelijk de goden en andere hogere machten worden aangeroepen, bijvoorbeeld ter beantwoording van vragen of om het dagelijks leven in beter banen te leiden.

Om effectief te kunnen werken met runen, is kennis van de diepere betekenis van deze symbolen noodzakelijk. Daarom wordt in dit boek niet alleen elke rune apart beschreven, met de bijhorende correspondenties, maar ook de voorspellende waarde van deze symbolen toegelicht.
Ook wordt per rune een beschrijving gegeven van de corresponderende oerkracht of godheid, waardoor de symboliek van de rune compleet wordt.

Zo kun je, net als bij het werken met tarot, zelf stap-voor-stap de betekenis van deze symboliek leren begrijpen en gebruiken om de "toekomst" te voorspellen of diverse 'levensvragen' te duiden.

Recensie(s)
De vierentwintig runen vinden hun oorsprong in de Noorse mythe over de Wereldboom, genaamd Yggdrasil. Veel van de letters zijn afgeleid van boomsymbolen. Runen kunnen gebruikt worden als letters om te schrijven, maar ook als orakel. Dit boek geeft een systematische opsomming van de runen met hun betekenis, een bijbehorend citaat uit het Angelsaksische runenepos, correspondenties, een adviserend orakel en een boeiende beschrijving van de bijbehorende mythen. Het is een praktisch, informatief boek dat een bewerking is van 'Voorspellen met runen' (1997) van Magdalena Caland. De auteur schreef al negen andere boeken over onder andere de kracht van edelstenen en bomen. Een vergelijkbaar boek over runen is dat van Sonja Muller, 'Runen, de weg naar binnen' (2012)*, dat meer meditatief is. Met appendix en glossarium. Een praktisch, overzichtelijk, goed bruikbaar boek.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 gram tot 2 kilo € 3,60 Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo) Verzendkosten: BELGIË: € 6,85 via DPD DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sonnenberg, Petra - Werken met de kracht van runen   Het geheime schrift en de achtergrond van runen verklaard Sonnenberg, Petra - Werken met de kracht van runen   Het geheime schrift en de achtergrond van runen verklaard Sonnenberg, Petra - Werken met de kracht van runen   Het geheime schrift en de achtergrond van runen verklaard

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.