Ugresic, Dubravka - Het leven is een sprookje (verhalen)

Schrijver:
Titel: Het leven is een sprookje (verhalen)
ISBN: 9789050931847
Taal: Nederlands
Uitgever: Amber - Amsterdam
Bijzonderheden: 1992, 195 pp paperback, ***NIEUWSTAAT***, Staat van het boek: 10.0
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Dubravka Ugresic - Het leven is een sprookje (verhalen)
(Amber - Amsterdam)
ISBN 9050931847
uitgave uit 1992
195 pp paperback
***NIEUWSTAAT***
Staat van het boek: 10.0

Dubravka Ugresic (1949) is al bekend aan de Nederlandse lezer door het eerder vertaalde werk: 'Steffi in de klauwen van het leven' en 'De sleutelroman'. Door haar uitstekende kennis van de wereldliteratuur en vooral de Russische literatuur neemt ze de lezer mee op avontuurlijke excursies in de wereld van de fictie. In deze parodistische en postmodernistische verhalenbundel beschrijft ze met veel ironie en sarcasme de worsteling van de schrijfster (ik-figuur) om aan nieuwe originele ideeën te komen te midden van een saai en onbenullig liefdesleven in 'Love story'. In 'Wie ik ben' verliest en verandert ze haar identiteit in die van Alice in Wonderland. In 'Leen me je persoon' leent ze een personage uit eigen werk en haar eigen persoon uit aan een talentloze minnaar tot beide de fictieve en de echte vrouw er genoeg van krijgen en zijn bestaan eindigen. Dubravka Ugresic dwingt de lezer om een nieuw leesgedrag te ontwikkelen, tot nadenken, vragen stellen: waar is de grens tussen een verzonnen personage en de schrijfster zelf? Goedkope pocketeditie; krappe marge.
(Biblion recensie, Drs. E. Agoston-Nikolova.)

Prijs €4,50
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ugresic, Dubravka - Het leven is een sprookje (verhalen) Ugresic, Dubravka - Het leven is een sprookje (verhalen) Ugresic, Dubravka - Het leven is een sprookje (verhalen)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.