Koninklijke marine - Het maatschappelijk verkeer van marine-off

Schrijver:
Titel: Het maatschappelijk verkeer van marine-officieren
Taal: Nederlands
Uitgever: Koninklijke marine
Bijzonderheden: Vermakelijk handboek voor goede manieren bij de marine
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Verzameling van verordening voor de koninklijke marine. Nr. 229. Handleiding betreffende het maatschappelijk verkeer van marine-officieren." Z. u., z.p., z.d. (in handschrift: 1965).

27 x 20 cm, kartonnen map met linnen rug. Ringmap met XIV plus 142 blz. plus losse aanvullingen.

Zeer interessant en soms zelfs vermakelijk handboek dat tot in het kleinste detail de kleding, de houding en het gedrag van de Nederlandse marine-officieren bepaalt, zowel thuis als op hun schip als tijdens (buitenlandse) missies, bij bezoeken bij mensen thuis, bij diners, bij contacten met het Koninklijk Huis, enz. Zie de foto's voor enkele voorbeelden.

De nieuwe mores van de jaren 60 sijpelen toch stilaan door: de anonieme auteur betreurt het verdwijnen van het dienstpersoneel en de opkomst van lang haar en moderne dans en muziek.

Ook de verschillen met de mores in Frankrijk, Duitsland, Engeland en de VS komen aan bod, met vertaalde standaardfrases voor communicatie tijdens missies en in briefwisseling.

Zeldzaam, alleen in Defensiebibliotheek aanwezig, niet in KB Den Haag. Worldcat OCLC 1019808228

Prijs 30 euro plus 5 voor verzending in Nederland en België
Verder lezen

De Boekengek uit Kalmthout

particulier

Logo De Boekengek

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Koninklijke marine - Het maatschappelijk verkeer van marine-officieren Koninklijke marine - Het maatschappelijk verkeer van marine-officieren Koninklijke marine - Het maatschappelijk verkeer van marine-officieren Koninklijke marine - Het maatschappelijk verkeer van marine-officieren Koninklijke marine - Het maatschappelijk verkeer van marine-officieren Koninklijke marine - Het maatschappelijk verkeer van marine-officieren

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.