B. Speck - Het bloedgroependieet voedingswijzer

Schrijver:
Titel: Het bloedgroependieet voedingswijzer
ISBN: 9789044701210
Taal: Nederlands
Uitgever: Deltas Centrale uitgeverij
Bijzonderheden: Paperback. Achterop de kaft een vlekje, het boek bevat verder slechts lichte sporen van gebruik. Het betreft een keurig exemplaar.
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,49 (binnen Nederland)
Meer info:
Overzichtelijke voedingstabellen voor de verschillende bloedgroepen - handige combinatielijsten voor het hele gezin.

Volgens de bloedgroepentheorie van de Amerikaanse arts Peter J. D'Adamo is het effect dat voedingsmiddelen hebben op onze gezondheid in grote mate bepaald door onze bloedgroep. Zo hebben mensen met bloedgroep O er baat bij om regelmatig vlees op het menu te zetten, terwijl het voor iemand met bloedgroep AB beter is dat hij juist zo veel mogelijk vlees door vis vervangt. Om precies te weten welke voedingsmiddelen voor u in aanmerking komen en welke u beter kunt vermijden, biedt deze praktische voedingswijzer voor elke bloedgroep een gedetailleerd overzicht van de voornaamste producten, ingedeeld per voedingsgroep. Omdat heel wat mensen vaak voor twee personen of voor een heel gezin moeten koken, met mogelijk verschillende bloedgroepen, is het niet altijd even gemakkelijk om de bloedgroepentheorie in de praktijk om te zetten. Speciaal daarvoor heeft de auteur aparte voedingslijsten uitgewerkt, waarin de bloedgroepen met elkaar worden vergeleken. Dankzij deze handige combinatielijsten vindt u in een oogopslag welke ingredïenten voor de verschillende bloedgroepen aan te raden zijn, welke u altijd mag gebruiken en welke u beter van het menu kunt schrappen. Daarmee is dit boekje ook meteen een onmisbare hulp voor uw inkopen!
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

Logo Zin in Boeken

Wij sturen een betaal-link voor de betaling, wel zo makkelijk, wel zo snel. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk (verzendkosten daarvan voor uw rekening).Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting. Kom gezellig langs.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

B.  Speck - Het bloedgroependieet voedingswijzer

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:00 en 3:20 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Zin in Boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Zin in Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Zin in Boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Zin in Boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.