Clément Bovie - Annales du Théâtre-Royal d'Anvers

Schrijver:
Titel: Annales du Théâtre-Royal d'Anvers
Taal: Frans
Uitgever: Janssens
Bijzonderheden: Zeldzaam inkijkje in de opera van 1860
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Annales du Théâtre-Royal d'Anvers. Troisième période (1853-1862). (samengebonden met) Quatrième période (1862-1866). Anvers, Imprimerie de Jos. Janssens, Rue Houblonnière 37, 1866. (samengebonden met) Cinquième période (1866-1869). Anvers, Librairie de Félicien Baggerman, Canal au Fromage, 1869"

16 x 11 cm., kartonnen bandje met vergulde linnen rug, prima staat. 139 plus 73 plus 74 blz.

De anonieme auteur (door de EHC geïdentificeerd als Clément Bovie) geeft voor alle in Antwerpen opgevoerde opera's niet alleen de namen van de zangers en het aantal opvoeringen, maar ook details zoals staande ovaties, mislukkingen, conflicten, debuten, enz. Een zeldzaam inkijkje in het operaleven van 150 jaar geleden.

De uitgave bestond van 1834 tot 1884. OCLC-nummer: 73122841. Google Books: zfwsAAAAYAAJ.

Prijs 30 euro, plus 5 voor verzending in België en Nederland. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Clément Bovie - Annales du Théâtre-Royal d'Anvers Clément Bovie - Annales du Théâtre-Royal d'Anvers Clément Bovie - Annales du Théâtre-Royal d'Anvers Clément Bovie - Annales du Théâtre-Royal d'Anvers

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.