Alphonse Stappaers - Nieuw Plan van Antwerpen

Schrijver:
Titel: Nieuw Plan van Antwerpen
Taal: Nederlands
Uitgever: Alphonse Stappaers
Bijzonderheden: Mooi kleurenplan van Antwerpen in de jaren 1920
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Nieuw Plan van Antwerpen, West-Straten der 1e Wijk, Linkeroever en Voorgeborchten. Eigendom van den Uitgever, Alphonse Stappaers, Rochusstraat 72. (onderaan) J.H. Hassink, Litografies tekenaar, Turnersstraat 11, Antwerpen, Kiel."

Kaart van Antwerpen van 56 x 80 cm., geplooid in een kartonnen boekje (16x11 cm) van 15 genummerde blz. uitleg over de stad, plus een alfabetische straatnamenlijst van Antwerpen en randgemeenten. Ongedateerd, te situeren begin jaren 20. Antwerpen is nog volledig omgeven door de vesten ; op Linkeroever staat enkel het "Fort van het Vlaams Hoofd", en het Kiel moet nog grotendeels aangelegd worden. Goede staat, kaart heeft zoals gebruikelijk wat scheurtjes op de vouwen.

Zeldzaam. OCLC-nummer:902542870. Slechts één exemplaar in openbare collectie: EHC (c:lvd:917267).

Geen andere exemplaren te koop op internet (wel andere kaarten van Stappaers, die decennia lang actief was, en ook Franstalige, Duitse en Engelstalige kaarten en gidsen van Antwerpen publiceerde).

Prijs 30 euro plus 5 voor verzending in België en Nederland.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Alphonse Stappaers - Nieuw Plan van Antwerpen Alphonse Stappaers - Nieuw Plan van Antwerpen Alphonse Stappaers - Nieuw Plan van Antwerpen Alphonse Stappaers - Nieuw Plan van Antwerpen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.