Grey, Anthony - Saigon / Een grootse roman over Vietnam in de p

Schrijver:
Titel: Saigon / Een grootse roman over Vietnam in de periode 1925-1975
Taal: Nederlands
Uitgever: Sijthof
Bijzonderheden: 1985. 752 pag. Hardcover. Ex-bieb. Kaft en titelblad laten bijna van elkaar los. Boek is verder in goede staat.
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Saigon is het meeslepende verhaal van een verscheurd land, en van vier generaties nauw met elkaar verbonden families: een tot de ondergang gedoemde familie Franse kolonialen, een groep revolutionaire Vietnamese boeren, een mandarijnenfamilie en ten slotte de familie Sherman, een familie van vooraanstaande Amerikaanse politici.

De Engelsman Anthony Grey was correspondent voor het persbureau Reuter in het Verre Oosten.
Zijn grote doorbraak als schrijver kwam met Saigon: misschien wel de beste roman die ooit over het Vietnamese volk en zijn overheersing door de Fransen en de Amerikanen is geschreven. Ook heeft hij geschreven: Peking en Baai van Tokio.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Grey, Anthony - Saigon / Een grootse roman over Vietnam in de periode 1925-1975

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.