Fleming, Ian - James Bond 007: De man met de gouden revolver /

Schrijver:
Titel: James Bond 007: De man met de gouden revolver / druk 1
Taal: Nederlands
Uitgever: Bruna / Zwarte beertje no. 840
Bijzonderheden: 1965, 1e druk, 192pp, pocket, redelijke staat
Prijs: € 0,85
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info: BrunaCode: 1756525.

Boekenbeurs Glanerbr

zakelijk

Boekenbeurs Glanerbr uit Glanerbrug

Logo Boekenbeurs Glanerbr

Welkom in onze internetwinkel.
Jaarlijks houden we in Glanerbrug een grote beurs met boeken. De laatste jaren hadden we ruim 50.000 boeken uitgestald in de basisschool "de Troubadour" te Glanerbrug. Na corona hebben we besloten de Boekenbeurs te houden in de 1e vrije vakantieweek van de basisschool eind april. Meestal valt koningsdag in deze periode. De opbrengst van deze boekenbeurs komt al ruim 25 jaar ten goede aan 3 goede doelen.
De boeken die hier in deze webwinkel worden aangeboden zijn voornamelijk overgebleven van de boekenbeurs. Ons doel is om u eerst naar de boekenbeurs te krijgen om daar uw boeken te kopen. Menig boek zal daar ook goedkoper worden aangeboden.
Koopt u meerdere boeken van deze site of op een andere manier (we zijn begonnen met een webwinkel op http://www.lastdodo.nl/shops/BoekenBeursGlanerbrug), dan wordt daar 1 pakket van gemaakt en betaalt u maar 1x verzendkosten. Daarbij gaan we uit van de goedkoopste verzendmethode vermeerdert met ongeveer 25 cent aan verpakkingskosten.
Naast de factuur krijgt u ook een aantal foto's opgestuurd van de bestelling. Zo kunt u de bestelling controleren of alles voldoet aan de gestelde verwachtingen. U kunt daarna altijd uw bestelling aanpassen.
Meer informatie (o.a. over onze doelen) is te vinden op onze website www.boekenbeursglanerbrug.nl of neem contact met ons op via boekenbeurs.glanerbrug@gmail.com.
Soms ontstaat er een discussie over de staat van een boek. Wij beoordelen de boeken als volgt:
Nieuwstaat.
Doen we niet meer aan. Na een aantal discussies is ons opgevallen, dat een boek na uitpakken al niet meer nieuw is. Hou het boek schuin tegen het licht en er is altijd wel een streepje, puntje, krasje, schaafplekje of iets dergelijks te vinden. Mocht er een boek door ons als nieuw zijn aangegeven, dan is deze voor mei 2020 als zodanig beoordeelt. Dit boek moet dan gezien worden als bijna nieuw.
Bijna nieuwstaat.
Voor de meesten onder ons is dit nieuw. Op een foto is niet te zien, dat er beschadigingen zijn, tenzij we het bij de omschrijving erbij zitten. Zo kan er een naam/adres in een nieuw boek zijn gezet, maar dit wordt bij de omschrijving vermeld. Staat het niet bij de omschrijving, dan is het ook niet aanwezig.
Goede staat.
Boek is mooi, toonbaar en verzamelwaardig. Er kunnen subtiele leesvouwen in de rug zijn, maar dit zijn niet storend. Ook een iets holle rug, licht scheefgelezen of enkele bruine vlekjes zijn mogelijk. Ook hierbij geldt dat er geen naam/adres in het boek staat tenzij het gemeld is bij de omschrijving.
Redelijke staat.
Boek is duidelijk gelezen of bevat duidelijke (ouderdoms)gebreken. Leesvouwen in de rug, bruine vlek(jes) in of rondom het boek, korte boodschappen in het boek, kleine scheurtjes e.d. zijn een aantal mogelijkheden. Er wordt geprobeerd in de aanbieding van het boek zo volledig mogelijk te zijn.
De leesbaarheid van het boek wel goed en het boek is compleet. Grote gebreken worden altijd vermeld in de aanbieding.
Slechte staat.
Wordt er alleen opgezet als het boek zeldzaam is of waarvan het jammer is dat het wordt weggegooid. Zal niet vaak voorkomen.
U krijgt altijd een foto van hetgeen u heeft besteld. Mocht er iets voor u dan nog niet duidelijk zijn, laat dit dan gerust weten. We sturen dan zo weer een foto op van hetgeen u wilt weten.
Indien blijkt, dat er iets niet klopt na ontvangen van het boek (toch een verkeerd boek verstuurd bijvoorbeeld) neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Stuur pas een boek terug na overleg. Zonder overleg zijn de verzendkosten voor degene die het boek heeft besteld. We proberen voor iedereen de kosten zo laag mogelijk te houden en dat geldt natuurlijk ook voor onszelf.
Tot slot nog even een opmerking. Wij hebben geen winkel. Alles is netjes opgeslagen bij iemand thuis. Helaas kan het dus voorkomen, dat een boek zoek raakt. Alvast onze excuses hiervoor. Het komt gelukkig niet vaak voor. Tot 2022 (start telling 2013) zijn er 18 boeken, 1 CD, 1 DVD, 1 beeldje en 1 vingerhoedje zoek geraakt op de ruim 11.528 items die zijn verkocht.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Fleming, Ian - James Bond 007: De man met de gouden revolver / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekenbeurs Glanerbr

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekenbeurs Glanerbr
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekenbeurs Glanerbrug (Vincentiusvereniging)
    Kamer van Koophandel nummer: 08115291

    www.boekenbeursglanerbrug.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekenbeurs Glanerbr een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekenbeurs Glanerbr vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekenbeurs Glanerbr kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.