Wehr, Marco - Welke kleur heeft de tijd? Hoe kinderen ons aan h

Schrijver:
Titel: Welke kleur heeft de tijd? Hoe kinderen ons aan het denken zetten.
ISBN: 9789056151997
Taal: Nederlands
Uitgever: Bornmeer
Bijzonderheden: 2008, paperback, 190 pp. Vertaling: Jantsje Post
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Kinderen stellen vaak vragen die raken aan de oeroude thema’s van de filosofie. Wat kunnen we van hen leren in onze omgang met chaos en toeval? Is het altijd verstandig om verstandig te zijn? En waarom hebben kinderen een ander tijdsbesef dan volwassenen?

Er zijn al talloos veel boeken die proberen te verklaren hoe kinderen denken. Dit boek is anders. Filosoof en fysicus Marco Wehr onderzoekt hoe kinderen door hun eigen kijk op de dingen volwassenen aan het denken kunnen zetten over de grondvragen van het bestaan. Hij brengt daarvoor natuurwetenschap, levenskunst en natuurwetenschap samen, en laat zien waarom goede vragen beter zijn dan slechte antwoorden en dat niet-weten ons toch wijzer kan maken.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.