Visser, Catharina - De geest over het water. Verhalen langs de

Schrijver:
Titel: De geest over het water. Verhalen langs de tijdlijn.
ISBN: 9789064162213
Taal: Nederlands
Uitgever: Dabar-Luyten, Aalsmeer
Bijzonderheden: 1993, paperback, 118 pp.
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De natuurwetenschap tast de materie af op zoek naar de uiteindelijke formule waardoor het bestaan tot in zijn uithoeken verklaarbaar moet worden. De godsdiensten tasten naar het wezen van de mensengeschiedenis in relatie tot de Schepper. Het bijbelboek Genesis vertelt in een verhaal wat het geloof openbaart: 'In het Begin schiep God hemel en aarde. De aarde was woest en leeg... en de Geest van God zweefde over de wateren.' En de mens, de enkeling, vraagt zich af waar die Geest dan wel gebleven is; zijn er nog sporen van te vinden? Catharina Visser gaat zoekend binnen in de naden en kieren van gewone gebeurtenissen en botst telkens op het raadsel van schepping en vernietiging. Langs wat voor rode draden bewegen wij ons door de tijd? Als er een eerste zaad was, waar valt dan de laatste vrucht? Soms vloeien tijd en eeuwigheid ineen als vertrouwde minnaars. De schrijfster heeft er deze keer voor gekozen haar gedachten u te drukken in verhalen en reiservaringen - een vorm waarin zij zich zeer goed thuis blijkt te voelen.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.